Ја добиете вашата РАКОВОДЕЊЕ СО ПРОЕКТЕН сертификација денес!

Најдете најдобрите онлајн курсеви за обука на PMP, PMI-ACP, CAPM, и Six Sigma сертификати на едно место. Добијат тие совети студија и важни информации за да им помогне да скокаат на проектот вашиот Проект за управување со кариера.

Compare Review Courses

1. Кои Проект за управување со сертификација се барате за?

2. Find the Best PMP Review Course for YOU


Премиерот PrepCast Преглед

Корнелиј Fichtner е Премиерот PrepCast course has helped more than ten thousand students pass the PMP exam and is one of the most popular prep choices for the test. This course stands out for its range of content options, силна основа, различни видеа, и PMP испит симулатор.

PMTraining Преглед

PMTraining offers a variety of top-notch courses to prepare you for the PMP exam. Како признати PMP обука на услуги, Курсеви PMTraining се одобрени од страна на Институтот за проектен менаџмент (малите и средни претпријатија), и се издвојува од конкуренцијата, благодарение на нивната поддршка квалитет корисник.

3. Зачувај Биг со нашите управување со проекти за обука Промо кодови

Не плаќаат полна цена за било кој од врвот PMP, CAPM, PMI-ACP, шест Сигма, или Lean Six Sigma курсеви. We have negotiated the biggest попуст кодови to help you save big!

See all the best Project Management coupons here:
4. Looking for Other Project Manager Certifications?

Проверете нашите врвни Lean Six Sigma Курсеви за обука а исто така и нашите Топ Six Sigma сертификација курсеви тука!


More PMP Course Reviews:

Ако сеуште не сте го направиле до вашиот ум на кој се разбира PMP обука е во право за вас, проверете управување со проекти Simplilearn и Brainbok е наставни материјали.